Green Asphalt Sweden

ZinZino omega 3 oljan – Veganskt balansolja!

Hej vänner. Jag ville berätta att jag blev lite ledsen, när en vän till mig som alltid stöttat mej i Fair Trade, att de är bra saker som jag gör. Han kritiserade mig också för ZinZinos vegan olja. Det kändes orättvist eftersom Kaffet på ZinZino är Fair Trade märkt, FT av den ursprungliga Fair Trade organisationen så det är inte fake eller Fair Wash, nä det är riktiga grejer. ZinZino odlar själva våra alger, när vi gör Vegan Omega 3 oljan. Det gör man för att inte bli smittad med orenheter från havet.
 
Det är kanske så att min vän inte tycker om att det handlar om att tjäna pengar, men alla tjänar ju sitt levebröd på ett och annat vis. Orättvist att bli dömt, där det jag gör, med Fair Trade bloggar som jag haft sedan 2005. Ja var en pionjär, jag förde detta till ytan, nu vill varje företag bli Fair Trade och Cirkulär. Det är ok att köpa ZinZino, tänk bara på hur mycket skillnad det gör i mitt liv, jag vaknar helt pigg och mår super duper, där jag tidigare haft ont i huvudet varje gång jag går upp. Det har försvunnit helt. Tänk också på veganerna som kanske har sämre blodvärden, pga ohållbar kost. Missförstå mig rätt, jag älskar veganer, de är snälla mot jorden, men veganer brukar ha kassa värden i blodet och det är det vi gör, att vi testar en gång med ett litet stick i fingret, som skickas till labbet i Norge. Veganer brukar vanligt vist visa sig ha jättekassa värden, av erfarenhet. Man gör ett nytt test efter 120 dagars användning av Vegan Omega3 oljan. Vill du också ha ett Balance Test så du vet hur du kan ändra din kost?
 
Kontakta mig, jag är BRA: +460707320778

www.greenasphalt.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *