Green Asphalt Sweden

Vill du ha världens bästa ”jobb”?

Min pappa berättade en jättefin sak som hände honom med hans granne Doña Yolanda som bor under honom: Pappa var i tvättstugan och tänkte, att han skulle tvätta sin tröja, som han hade på sig. Där var ju ändå ingen där. . . Varav att Doña Yolanda kliver in och blir helt tokig och säger: ”Vaaaaaaaaaad fin du är!”, och börjar pussa på min gamla pappa över hela överkroppen.

Det hände något med min pappa, han hade inte känt kärlek på länge, och han började tänka på kärlekar han haft i Nicaragua på 80-talet, och ringde en väninna därifrån, så nu blev de tillsammans som 70 åringar, och är tillsammans via whats app, då viruset förstörde planer på att resa. Visst är det fantastiskt?

Är det aldrig för sent för kärleken så är det aldrig för sent för någonting som man drömt om länge. Vill du prova på världens bästa jobb, med FT Kaffet från ZinZino?

Jag känner mig älskad och förstådd, och också att jag tog bort depressionerna med ZinZinos veganska Omega3 olja. Känner mig pigg, och äter även vetekli med massor med vatten för att få igång mina tarmar. Jag har börjat äta frukost också, på lunchen håller jag alltid på att svälta, så jag ska börja äta frukost och jobba och vakna 8:00. Jag vill verkligen rekommendera den här oljan till alla med smärtor och små åkommor som lätt går att bota. Är inte så mycket för västerländskt läkekonst, men är inte helt uteslutande att ta mediciner när man behöver det. Dock är det alltid bra att ha kombon holistisk kost och västerländskt vetenskap. ZinZino har gjort en avsevärd skillnad i mitt liv. Jag kan börja leva, inte bara överleva. Kolla på min hemsida:  www.greenasphalt.se Säg till om du vill ha ett Balance Test, det är ett stick i fingret med ett prov som skickas till oberoende labb i Norge. Det jag gillar med kaffet är att kopparna är gjorda av bomull som är ekologiskt, och inte av aluminium, det är så genomtänkt, tänk om du ”jobbade” med att fika med människor?

Kontakta mig: +460707320778
Besök mig här:
www.greenasphalt.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *