Våra Varumärken

Välkommen att prova våra produkter ty vi gör visningar i hela Skåne.

Marja Entrich myntade redan 1943 orden, det du inte kan äta kan du inte ha på huden. En mycket klok dam som lämnade efter sig arvet av hennes vackra Gröna Linje.

Allt vi smörjer på vår hud tas upp och går ut i blodet via kapillärer och blodkärl som försörjer hudens yttersta skikt med syre och näring. Därför är det oerhört viktigt att vi inte täpper våra porer med petrokemiska oljor och på så sätt stör hudens naturliga funktioner. Tänk på även på naturen när du väljer hudvård.

So Eco med de vackra borstarna med återvunnen material. Helt i linje med Cirkulär Ekonomi, med återanvändandet av aluminium och andra material.  Handgjort skaft av bambu från hållbara källor, hylsor av återvunnet aluminum och borste av cruelty free Taklon. Borstarna är biologiskt nedbrytbara och komposterbara på majsstärkelse som hålls på plats av vattenbaserat lim. Borstarna är mjuka och behagliga. Välokommen!

 

 

ZAO är främst inom Cirkulär design och inovation, vi har askar gjorda av bambuträ och refillsystem så att du kan leka med färgerna så mycket du vill. Samtliga kakor i produkterna är avtagbara och utbytbara, du kan leka med färger så mycket du vill och kan.

Förutom att du får en hållbar makeup så har ZAO tillsatt aktiva ämnen så som silica i sina produkter. Silica hjälper till att boosta din hud lite extra då det är ett naturligt ämne som kroppen använder för att bilda kollagen, vilket ger din hud struktur.

Grön Lyckas inspiration hämtas direkt utanför dörren. Ett steg ut skådas grantoppar, lövskog och blå himmel. Skönheten från alla blommors förtrollande färger dansar runt i sinnena. Doften av naturen och en kaffekopp i handen, en tidig morgon, kreativiteten vaknar. Färger och former blir till mönster. Växternas innehåll tar plats i produkterna. Hudvård skapas från naturens hjärta.

Ekologiskt certifierade stylingprodukter för skägg och hår, certifierade COSMOS av Ecocert. Produkterna kommer i återvinningsbara förpackningar av glas och aluminium. Serien innehåller produkter för skägg (rakning och vård), två hårprodukter och en Eau De Cologne.

Genom att använda noga utvalda eteriska oljor och naturliga ingredienser så har de skapat ett sortiment som boostar både humör och hud.
Förpackningarna är gjorda på FSC-godkänt papper och trycket görs med miljövänligt vegetabiliskt bläck.

Naturligt innehåll utvunnet från kokosnöt, frukter, växter och doftande eteriska oljor.

Valdemarsväg 3
22474 Lund

zao.makeup@mail.com

Sänd oss ett meddelande