Zao Vegan Makeup

Vad händer nu? Magiska nyheter. . .

Det har kommit magiska nyheter, för ZinZino nu. Det är att om man registrerar sig som återförsäljare, så får man 4000 SEK i presentkort, att testa produkter eller ge bort produkter med så att du får anledning att prata med dina vänner om hur BRA ZinZino är. Själv har jag lidit av ångest, och depressioner. En gång när jag var på biblioteket, fick jag panikångest. Jag hade ingen vattenflaska, så jag klunkade i mig omega 3 oljan med polyfenoler, och vipps var min ångest borta. Det är superbra att man kan mäta värden, med ett litet stick i fingret. Provet skickas till oberoende laboratorium i Norge. Så får man svart på vitt om man har obalanser i blodet. Tyvärr brukar många veganer visa dåliga värden, men vi ger dig pengarna tillbaka om du har perfekta värden! Fantastiskt! ! ! ! ! !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *