Tjäna Extra Pengar

Välkommen till familjefirman Adorator. 

Vi hos Green Asphalt Sweden, Zao Makeup och ECO Chic söker efter Innovatörer inom Sociala Medier. Du är en glad, tjej eller kille som brinner för makeup och mode. Nu söker vi dig som vill jobba med veganska makeup produkter av högsta kvalité, via kommission!

Vi har ej en grundlön, men om du utför dina uppgifter, som är att dela en VIP- eller Rabatt-köpkod och länkar till hemsidan: www.greenasphalt.se så tjänar du på klickar och sälj som gör att du kan ta ut antingen betalt, men också ta ut egna produkter om du tycker om dem. Det finns inga gränser för hur mycket du får jobba och tjäna pengar, det finns inget tak och du kan jobba så mycket eller så lite du själv väljer.

Som hjälpmedel så sänder vi från Zao Makeup nya bilder på underbara Zao Vegan Makeup så att du ständigt är uppdaterad med de nya kulörer, färgnyanser och nya produkter och veganska inovationer. Du skall vara ett ansikte utåt inom sociala medier, och du bör ha en vis antal följare, och visa världen hur vackert det är med Vegan Makeup från Zao.

Vi söker dig som inte har gränser på hur mycket pengar du vill tjäna, du ser inga begränsningar utan alltid på top nivå som säljare, och bästa kundbemötande. Det är meriterande om du brinner för hållbarhet och veganism. Du ansöker genom att svara på denna annonsen och formuläret nedan. Villkoren för att jobba med ZAO är att du har en F-skattesedel, eller om du som privatperson vill vara med, då behöver vi ditt personnummer, adress och telefonnummer, samt villka sociala kanaler du har.

Valdemarsväg 3
22474 Lund

zao.makeup@mail.com

Sänd oss ett meddelande