Green Asphalt Sweden

Testbaserad hälsa! D-vitamin test!

Jag är så otroligt stolt, och glad, för att ZinZino nu kommit ut med D-vitamin som är ju så behövligt i vintermörkret. Vi får D-vitaminer av solen för att inte bli deprimerade, men under den mörka årstiden, är det lätt att D-vitamin nivån sjunker, då solen inte ger så mycket D-vitaminer som den gör över sommaren. Jag är så glad, att ZinZino tagit fram ett D-vitamintest, så att man vet de exakta värdena av hur mycket eller hur lite D-vitamin man har. Det är ju helt fantastiskt! www.greenasphalt.se

Såhär skriver de i hemsidan:

 

En storlek passar inte alla
Bättre hälsa är en dynamisk process. Vår mikronäringsstatus kan variera mellan årstiderna, när vi blir äldre och när våra liv förändras. Se till att kontrollera din status regelbundet med ett blodprov var fjärde månad för att säkerställa att du har tillräckligt med vitamin D i kroppen under hela året. Baserat på din aktuella D-vitaminstatus, ger vi dig personliga rekommendationer om hur du kan bibehålla eller förbättra dina nivåer med ZinoShine+ på ett säkert och effektivt sätt.

 

Vitamin D
Vitamin D stöder viktiga funktioner i kroppen och hjälper till att reglera absorptionen av kalcium12 och fosfor13, men kanske är det mest avgörande att det hjälper till att underlätta normal funktion hos immunförsvaret1 . Dessutom är det viktigt att få en tillräcklig mängd vitamin D för normal tillväxt och utveckling av ben5,6 och tänder7,8. Precis som med de flesta närings- och hälsofaktorer är det mycket som är individuellt när det gäller att tillgodose våra behov av vitamin D. Många sociala och beteendemässiga faktorer påverkar vår förmåga att få tillräckliga mängder av vitamin D genom enbart solsken. Det kan till exempel vara att befinna sig i ett område med stora föroreningar, användning av solskyddsmedel, hur mycket tid som tillbringas inomhus, att bo och arbeta i stora städer där byggnader blockerar solljus, allt spelar en roll i hur våra kroppar reagerar på solen och producerar denna nödvändiga ”solskensvitamin”. Dessutom spelar kroppsvikten roll. Vitamin D är en fettlöslig vitamin, och ju mer övervikt vi har, desto mer behöver vi producera och konsumera för att vi ska nå och bibehålla tillräckliga nivåer i vårt blod. Ungefär 1 miljard människor runt om i världen har D-vitaminbrist. Därför är det viktigt att både övervaka dina nivåer av vitamin D och att justera dem med extra D-vitaminkällor förutom solljus när det behövs. Den källa till vitamin D som vi använder är lav. Det är en liten unik växtart som består av en symbiotisk förening av alger och svamp. Den finns i överflöd på bergssidor, klippor och träd och denna naturliga källa till vitamin D3 är ett medvetet val som görs för vår miljös skull.

 

Magnesium
Det finns många källor till vitaminer och mineraler runt omkring oss. Vi strävar efter att hitta de bästa och mest effektiva källorna som finns på marknaden. ZinoShine+ innehåller magnesiumhydroxid från havsvatten, magnesiumcitrat, magnesiummalat och magnesiumbisglycinat. Tillsammans ger dessa fyra källor ett brett spektrum för förbättrad absorption och användning i vår kropp.

 

En helt naturlig formula
Ett + efter namnet betyder att alla beståndsdelar i produkten är naturliga ingredienser. Vi kommer aldrig att sluta leta efter helt naturliga alternativ och fortsätta att vara föregångare inom vår bransch. ZinoShine+ befäster vår beslutsamhet att använda ingredienser som är noggrant framställda och helt naturliga när detta är möjligt. Dessutom kan den användas av veganer, då veganalternativ är en given del av vårt sortiment. Naturligtvis.

Besök oss här: www.greenasphalt.se

Du kan beställa D-vitamintest här: Klicka här!

Du kan beställa D-vitamin här: Klicka här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *