Zao Vegan Makeup

Sugen på något gott?

Jag är så sugen på att beställa probiotic, min mage behöver det verkligen. Visste ni att jag kommer gå en utbildning inom vegansk och keto kost? Det kommer bli så spännande. Min matsituation är lite moment 22 för mig, ty när jag vaknar är jag så hungrig, att jag inte orkar göra det samtliga andra gjort veckan innan: Planera, och laga mat och lägga in i lådor. Det kan bli bättring. Jag har börjat baka fruktbröd med glutenfritt mjöl iaf. Det är alltid något! Jag vill äta mera växtbaserat, men känner på mig att soya inte är så bra, även om det kommer från växter, men soya känns så syntetiskt, dessutom hugger man ner regnskog för att odla soya och ge till djuren, till mer skövling av regnskog. Så det är klart att min matsituation är något man kan göra självutveckling av. Äta mera avokados, använda maten från ZinZino, för det är ju bara extra mat. Sluta med Coca Cola och godis, inga kakor, det känns som om min kropp börjar ha cravings på nyttigheter. Dessutom sänker det mina kostnader av att alltid äta ute. www.greenasphalt.se BRA va?!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *