Green Asphalt Sweden

Silverjonsvatten som skydd mot Corona!

Min artikel om silverjonsvatten har blivit mycket likad och delad. Så bra. Jag tänkte det var dags för mig att sätta ner foten mot myndigheter som är maktlystna 🌸 Kolloidalt silverjonsvatten har fungerat väl även på ebola. Medicinindustrin är livrädda. Detta med silverjonsvatten fungerar uppenbarligen och det fungerar väl på virus och bakterier och skonar samtidigt magens goda bakterier, med tanke på att goda bakterier har en annan sorts cellvägg. I Kina har man börjat ”sprita av” med kolloidalt silverjonsvatten för att minska risken för infektioner. Här i västvärlden är man livrädd för den här typen av information! Det är klart man tar ställning för frihet, kärlek och ansvar. Det handlar inte (känner jag) allenast om Corona, utan det handlar även om frihet mot jantelag och se ner på kultur. Det handlar om friheten att prata om saker som är hysch hysch! Det handlar om vår frihet och rättigheter att få manifestera, och demonstrera. Det har väl folk börjat förstå nu. Det har varit många riktigt stora demonstrationer i Storbritannien och Tyskland men ingen pratar om det, det stängs ner av fb och Google 🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿 Det börjar bli så tydligt, att det börjat bli pinsamt! Myndigheter kan inte tävla emot att den ”Glocala” informationen är fri. Frihet-, kärlek & ansvar mina kära vänner. Jag känner det är många som lyssnar och börjat förstå. Jag känner mig älskad & förstådd. 🌸🌿🌿🌿
Artikel då: Tänk att silverjonsvatten ( kolloidalt silver ) läker och dödar samtliga virus och bakterier, men skonar den goda tarmfloran. Det fungerar alltså mycket bättre än antibiotika och vaccin med innehåll av formaldehyd och dylikt experimenterande. Jag jobbade som programmerare i ett vanligt medicinbolag i Lund.
Fick kontakt med Anders Sultan som säljer kolloidalt silverjonsvatten som hälsokost. Jag tänkte nu skulle jag visa framfötterna på mitt jobb och påpekade för min chef att Sultan ville göra blind test, och medicinskas tester. Det var ingen snack om saken, inte ens övervägande: Det var tvärt nej så snopet för mig!
Problemet var att silverjonsvatten uppenbarligen fungerar så därför får man inte prata om det eller klassa som medicin även om man empiriskt har visat att silverjonsvatten läker tex kol, och hela medicinbranchen är utan någon bra lösning på lungsjukdomen kol. Om man inhalerar kolloidalt silverjonsvatten så blir man frisk från kol, det har många empiriskt bevisat! Men nej. Detta är farlig kunskap, mer om detta får vi inte veta! #kavlaner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *