Om oss

Välkommen till familjefirman Adorator. 

Vi jobbar mycket för att du ska få det bästa av naturens skafferi.​

Hej. Vi som driver den här hemsidan har ett familjeföretag med ekologiska värmelösningar för hemmen om vintrarna och vi har ett annat SNI nummer, dvs en annan del av företaget som vi arbetar med hälsa och skönhet. Självklart har vi valt att arbeta med ekologiska alternativ. När man kan välja mellan animaliska och mineraliska och veganska produkter står valet klart även för en lekman att förstå, att ämnen som är biodynamiskt odlade är det bästa.

Vi tar helt avstånd från mineraloljor. Mineraloljor är en skadlig olja som kommer från råolja och används flitigt, på ansiktet, händer ja överallt i hela kroppen baddar vi oss med skadliga kemikalier från den petrokemiska industrin med dyrt vatten (aqua och petrolatum), detta vill vi stoppa och vi äger en divesteringsblogg som handlar om detta, så läs om ni är intresserade av att veta mera om vad den verkliga skillnaden är: www.mineralolja.info

Zao Vegan Makeup

Zao Vegan Makeup är det ekologiska och veganska alternativet till dig som vill förändra din hy till det bättre, och endast vill ha naturliga preparat som kommer från tex aromaterapi som kommer från bark, rötter, blad, blomblad, som fått sin näring av solens strålar och är ”hudeget” det vill säga att produkterna är nedbrytbara i naturen. Det du inte kan äta kan du inte ha på huden. Våra aktiva ingredienser är främst olja från bambu. Då denna gröda växer fort behöver vi inte skövla regnskog. Vi har certifieringar som Leeping Bunny mot plågsamma djurförsök och även Eco Cert.

Intresserad av ekologiska krämer?

Följ länken här så kan du handla av Kivvi som är kända för sina mumsiga hand och läppmarmelad. En nyhet i branschen, som är i främsta raden för eko reko och veganskt hudvård.