Green Asphalt Sweden

Läser Russell Brand!

Läser Russell Brand, håller med om att konsumtionen är som ett missbruk, han är rätt rolig med liknelser, för min egen del som jag blivit uppfostrad i total lyx och frihet samtidigt, är det som att mitt ego tar emot när det kommer till klimatresolutionen med veganska inslag, det vill säga, det kommer inte hända något inom klimatrevolutionen, föräns jag slutar äta kött. För jag är uppvuxen med entrecôte och bearnaisesås, inte särskilt veganskt direkt, men tänk er att min värsta fiende Anna, en tönt tjej från mellanstadiet sade det är bra att äta blandat! Sen dök vegetarisk måndag, det är en seger. Även om det är en liten seger. Även hen kunde vara genialisk. Engagemang dyker upp av musik och kultur, det är jätteviktigt så vi inte tappar hoppet!

Jag vill så gärna byta ut min matsituation och vet veganer kämpar som fan för förändringar i efterfrågan och utbud i matindustrin. Kan inte alla andra miljökämpar göra om samma sak som veganerna gjort med matindustrin? Det känns som om all skuld ligger hos konsumenterna och det är skam att säga att konsumenterna, ska ändras, det är alltid någon annan som ska ändras, politiker, jurister, folk med makt, men konsumtionen måste ju ändras. Jag köper helt att FT (Fair Trade) fungerat och har visat sig ! Jag vägrar äta kyckling och ägg som inte är från hönsgård äcklar mig, sett för många PETA videos nu. . . Så egentligen är klimatfrågan inte en fråga om klimatet, som ska förändras, det är vi som ska ändra våra huvuden!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *