Green Asphalt Sweden

IT´s never to late. . .

Jag vet att hjärnan kan tränas om, och det är aldrig för sent: Det var min mammas väninnas bror som var supergammal, han sa ”Jag har drömt hela livet att bli musiker. . . ”. Så han sökte till en fin och högt klassad musikgymnasie i Schweiz, och lyckades med antagningsprovet. Vet ni vad? Jo han gick där med 14 åriga prodigys. 14 åriga musik-einsteins. Han var själv ca 70-75 nånting. Så grymt BRA jobbat.
 
Jag drömmer om att få forska inom hållbarhet och gå den här utbildningen: Klicka här. I tanken om att jag kan bidra med positiva vibbar, för många av oss, som ser eländet, när haven är fulla av plast, börjar själen gråta. Så missförstå mig rätt, jag känner att min själ gråter också, men jag fokuserar på de positiva, det finns många och många och många innovationer inom hållbarhet, som måste lyftas. Vill man klara av någonting, gäller det att man får visualisera, och inte glömma placebo, som är så viktigt.
 
Det med placebo lärde jag mig på min massageutbildning på Komplementär Medicinska Högskolan. Funkar det så funkar det. Tänk om alla tänkte: ”Detta kan vi inte göra”. Om samtliga inovatörer och pionjärer hade tänkt så? Så hade vi varit kvar i grottstadiet! Tänk på det. Just sayin´

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *