Välkommen till våra behandlingar.

Välkommen att prova våra behandlingar i massage och reflexologi. Beställ ditt presentkort och ge till dem du har nära och kära.

Svensk Massage

Jag har studerat till Massör hos Komplementär Medicinska Högskolan. Jag gör en enkel kartläggning av dina obalanser, och tipsar om hälsoprodukter. Välkommen att beställa presentkort, ge bort till dem du älskar. Pris: 600 SEK heltimme, helkropp ,kombinera gärna med akupunktur. 300 SEK rygg, halvtimme.

Reflexologi/Akupunktur

Jag ger akupunktur behandling på punkter i kroppen som har med glädje (Shen Men) att göra. Dessa punkter påverkar dig att vara glad, trotts svårigheter i livet. Jag har studerat till Zonterapeut, som är en kinesisk uråldrig metod för bättre hälsa. Jag gör en enkel kartläggning av dina obalanser, och tipsar om hälsoprodukter. Pris: 300 SEK 30 minuter.

Sminkning med ZAO

Jag visar dig dina färger, och utgår från din stil. Vi gör även en mini fot-SPA för att skapa mysig stämning utan stress. Samtliga i homepartyt får privat rådgivning, och konsultation. Jag lär ut konsten att sminka dig på 5 minuter, vilket är väldigt praktiskt. Jag åker inom Skåne för priset av resor och tåg. Pris: 100 SEK per person (Gäller inom Skåne).

Hårbotten Massage Bars

Jag behärskar en metod som tar 60 minuter, med att trycka på olika punkter på huvudet, som skapar en härlig energi som kallas för “Bars Access Conciousness”. Jag kan ocks åge en föryngrande behandling, Face Lifting. Boka gärna ditt presentkort och ge bort till dem du håller kära. Pris: 600 SEK 1 timme.

Valdemarsväg 3
22474 Lund

zao.makeup@mail.com

Sänd oss ett meddelande