Välkommen till våra behandlingar.

Välkommen att prova våra behandlingar i massage och reflexologi. Beställ ditt presentkort och ge till dem du har nära och kära.

Svensk Massage

Jag har studerat till Massör hos Komplementär Medicinska Högskolan. Jag gör en enkel kartläggning av dina obalanser, och tipsar om hälsoprodukter. Välkommen att beställa presentkort, ge bort till dem du älskar. Pris: 600 SEK heltimme, helkropp ,kombinera gärna med akupunktur. 300 SEK rygg, halvtimme.

Reflexologi/Akupunktur

Jag ger akupunktur behandling på punkter i kroppen som har med glädje (Shen Men) att göra. Dessa punkter påverkar dig att vara glad, trotts svårigheter i livet. Jag har studerat till Zonterapeut, som är en kinesisk uråldrig metod för bättre hälsa. Jag gör en enkel kartläggning av dina obalanser, och tipsar om hälsoprodukter. Pris: 300 SEK 30 minuter.

Sminkning med ZAO

Jag visar dig dina färger, och utgår från din stil. Vi gör även en mini fot-SPA för att skapa mysig stämning utan stress. Samtliga i homepartyt får privat rådgivning, och konsultation. Jag lär ut konsten att sminka dig på 5 minuter, vilket är väldigt praktiskt. Jag åker inom Skåne för priset av resor och tåg. Pris: 100 SEK per person (Gäller inom Skåne).

Hårbotten Massage Bars

Jag behärskar en metod som tar 60 minuter, med att trycka på olika punkter på huvudet, som skapar en härlig energi som kallas för “Bars Access Conciousness”. Jag kan ocks åge en föryngrande behandling, Face Lifting. Boka gärna ditt presentkort och ge bort till dem du håller kära. Pris: 600 SEK 1 timme.

En viktig fördel med veganska skönhetsprodukter är att man kan vara säker på dess naturliga ursprung, dvs närodlat, småskaligt och utan skövling av regnskog. ZAO Vegan Makeup är helt mineraloljefritt, vilket innebär att syntetiska ämnen från petroleumindustrin är bannlysta. Märkningar som Ecosert och Leeping Bunny garanterar att sminket är fritt från skadliga djurförsök. Du kan vara trygg med att du bidrar till något bättre också genom att återanvända förpackningarna som är vackert snidade av trä från snabbväxande grödan bambu, dess snabba återställning som gröda, gör att man inte behöver skövla regnskog för att tillhandahålla våra biodynamiska odlingar av bambu. Designen är vackert och träaskar to die for. Flawless makeup med massor med pigment som är ”hudeget”, det vill säga bryts ner i naturen.

Askarna är helt i modern Cirkulär Anda, du kan byta färgkakorna, det är bara fantasin som sätter gränser. Mineral sminket kan du med trygghet sova i. Sov inte med mineralsmink som innehåller rester av blyindustrin, undvik alltså bismuth oxyklorid. Tillverkningen av ZAO’s makeup är inte den konventionella hanteringen av vanligt smink. Utan vi tillverkar produkterna från grunden med olika eteriska oljor som kommer från bark, rötter, blad och blomblad, barr och frön från växtriket, som fått sin näring från solens strålar och regenererar din hy, med ZAO Vegan Makeup kan du i lugn och ro sova med produkterna på, maskara rekommenderas dock att plocka bort med misselärt vatten, pga att hårstråna kan brytas i tu, vid det att huvudet vilar mot kudden.

Välj vegansk kosmetika, välj ekologiskt framför produkter som inte är konventionellt tillverkade. Välj ZAO Vegan Makeup. Vi söker efter de som vill jobba online med ZAO Vegan Makeup. Du ska ha koll på sociala medier, och ha ett visst antal följare. Ett måste är att dina kanaler passar in designmässigt med ZAO Vi sminkar folk i Göteborg (Varberg) och i Skåne mot priset av resor. Samtliga som deltar under en ZAO kväll får personlig rådgivning och blir sminkade av mig med en mini färganalys, och mini hudtypsanalys. Jag lär även ut en fot spa som mjukar upp hård hud och känns bekvämt. Kontakta oss för mer information: zao.makeup@mail.com​

Valdemarsväg 3
22474 Lund

zao.makeup@mail.com

Sänd oss ett meddelande