Våra Varumärken

Marja Entrich myntade redan 1943 orden, det du inte kan äta kan du inte ha på huden. En mycket klok dam som lämnade efter sig arvet av hennes vackra Gröna Linje.

Allt vi smörjer på vår hud tas upp och går ut i blodet via kapillärer och blodkärl som försörjer hudens yttersta skikt med syre och näring. Därför är det oerhört viktigt att vi inte täpper våra porer med petrokemiska oljor och på så sätt stör hudens naturliga funktioner. Tänk på även på naturen när du väljer hudvård.

So Eco med de vackra borstarna med återvunnen material. Helt i linje med Cirkulär Ekonomi, med återanvändandet av aluminium och andra material.  Handgjort skaft av bambu från hållbara källor, hylsor av återvunnet aluminum och borste av cruelty free Taklon. Borstarna är biologiskt nedbrytbara och komposterbara på majsstärkelse som hålls på plats av vattenbaserat lim. Borstarna är mjuka och behagliga. Välokommen!

 

 

ZAO är främst inom Cirkulär design och inovation, vi har askar gjorda av bambuträ och refillsystem så att du kan leka med färgerna så mycket du vill. Samtliga kakor i produkterna är avtagbara och utbytbara, du kan leka med färger så mycket du vill och kan.

Förutom att du får en hållbar makeup så har ZAO tillsatt aktiva ämnen så som silica i sina produkter. Silica hjälper till att boosta din hud lite extra då det är ett naturligt ämne som kroppen använder för att bilda kollagen, vilket ger din hud struktur.

Valdemarsväg 3
22474 Lund

Sänd oss ett meddelande och fråga gärna!